Residential by Studio. Ho Design

Studio. Ho Design Designs The Living Container Residential

Studio. Ho Design, the designer of the highlighted project Award Winning Living Container Residential explains, Black walnut wood is picked as the material to match the ceiling and wall in the public areas,combining the sleek figure of soft furnitures to present the fineness and gracefulness of space, while applying light walnut wood to the master bedroom has imparted cosiness and relaxation to the private space.The integral space combines both mature, minimalism and a hint of vibrancy, a gentle mixture of Yin and Yang. .

Residential by Studio. Ho Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=61055

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Like Design Magazine homepage.

Press Kits for Design

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 280